DESPRE NOI SERVICII SI IGIENA

Pe tot parcursul vizitei dumneavoastra veti fi in permanenta, in centrul atentiei noastre, intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Cu intentia ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune rezultate, am ales sa folosim pentru aparatele noastre lampile UV cu surplus de vitamina D.

IGIENA STUDIO

Protejarea clientilor impotriva bacteriilor, ciupercilor si microbilor in general este foarte importanta pentru orice studio de bronzare. Clientii multumiti vor fi mereu clienti fideli.

Folie igienica special pentru solar, transparenta, permeabila de razele UV si antistatica.

Lichid concentrat de curatare si dezinfectare pentru birouri, sali sociale, saloane de bronzare, body-building si centre de fizioterapie.

In salonul nostu, va puteti bucura de cele mai bune conditii pentru a avea un bronz perfect. Pentru asta ne asiguram sa oferim cele mai bune conditii de igiena. Iti vor pregati intotdeauna cabina in asa fel incat rasfatul sa fie maxim.

Aparatele sunt intotdeauna dezinfectate dupa fiecare client. Procedurile sunt respectate de fiecara data, astfel ca, la finalul fiecarei sedinte de bronzare se dezinfecteaza toate zonele care au avut contact cu pielea clientului.

NE GĂSEȘTI AICI | Nu plecăm de curand !

STR.ALECU RUSSO NR:10 DEJ-CLUJ